Ännu fler Bullhjälpare!!

Nu har Bullerbyn fått in 10900 kronor!! Tack vare Aston Wildcats som sålde bullar på en innebandy turnering och sen Hållnäs skola som tog beställningar och sen bakade bullar för 6000kr! Och sen mina bryllingar som pantade burkar och sen en massa andra snälla människor som har skängkt pengar här http://bit.ly/bullhjalpen!! ♥♥
Nu är det vår!! Hoppas det är många barn som kommer igång med bullförsäljingen nu:-D

Bergvallaskolan blir Bullhjälpenskola!!!


I fredags var jag med när Bergvallaskolan blev den allra första Bullhjälpenskolan! i tre dagar i maj så kommer dom prata om mod, antreprinörskap och om att hjälpa andra. Dom ska också sälja massa bullgrejer och ge alla pengarna till Bullhjälpen ("bullerbyn" i Bossangoa!! http://bit.ly/bullhjalpen )
här berättar skolans rektor varför! Jag hoppas det blir många många bullhjälpenskoler!! :-D ♥♥
http://youtu.be/2pjjxOiFy7s

Nu stödjer Bullhjälpen Bullerbyn i Bossangoa!!!!

 

På bara ett halvt år har alla vi Bullhjälpare fått in tillsammans samlat in över 250 000 kronor till de svältande barnen i Afrika! Tack till alla som har hjälp till!<3

På Barntopp möte bestämde alla bullhjälpare att vi nu ska samla pengar till en SOS barnby som ska byggas. Den heter "Bullerbyn" och ska ligga i Bossangoa i Centralafrikanska republiken som är en av de fattigaste länderna i värden!

I Bossangoa lever nästan varje familj på bara 10 kronor per dag! Många barn måste arbeta och får inte gå i skolan. Och 280 000 barn är föräldralösa! De behöver vår hjälp!!!!

 

Så sälj bullar och klicka här och skänk pengar så vi tillsammans kan bygga Bullerbyn i Bossangoa!

 

Tack<3

 

 

 

 


Barntoppmöte på UD!


Hej igår hade vi ett fantastiskt barntopmöte med många bullhjälpare och bistondsministern Gunilla Carlsson!

Där bjöd UD på korv bullar och saft. Vi pratade om vad barnen i Afrika behöver för att må bra!

Vi kom fram till massor med bra ideer. Alla ideer kan ni snart läsa på UDs sida! Där finns också en film där vissa barn som var med på topmötet pratar om vad som hände!

Mer pengar till Afrika!!!

 

Halloj!

Nu har Bullhjälpen samlat in 14 tusen kronor till!!! Det var Björkestaskolan i Nykvarn, Gläntan i Älvdalen och tjejerna Alma Ellen Ella Rebecka och Azalea som gjorde det!! Bra jobbat!!

För cirka en månad sen så skrev jag en uppdatering om att Biståndsministern och jag skulle ha ett Toppmöte för barn på UD i Stockholm den 10 mars kl 11-14! Vi kommer prata om hur vi kan göra världen bättre för barn och hur barn i fattiga länder har det. Nu har vi fått in 31 stycken barn som anmält sig! men det finns några platser kvar!  maila till [email protected] och skriv ditt namn och din ålder om du kan vara med! Jag vill så gärna träffa er!

2000 bulliga kramar från Milla!