I sommar skall vi sälja bullar och pins!

 

Heeej! nu har vi fått ihop 73000 kronor till SOS Bullerbyn!!! titta på http://bit.ly/bullhjalpen !!

Och jag hoppas att det blir mååååånga fler som säljer bullar nu när det är sommar för nu har både barn och vuxna tid :-)

Rosenkorsorden sammlade in 3951 kronor i Göteborg!! Björkestaskolan i Nykvarn har sålt bullar för 2350 kronor!! Njurunda friskola i Sundsvall sålde för 2000 kronor!! Lova och Maja bakade och sålde bullar för 278 kronor i Mjölby!! Å jag har sålt bullar med mina härliga bryllingar vid Göta Kanal och fick in 1826 kronor!! Och sen har massa snälla männskor börjat köpa pins av [email protected] för 20 kronor styck!!! TACK TACK TACK för att ni stödjer SOS Bullerbyn 1000 somriga bullkramar från Milla <3<3<3


Vill du hjälpa till och sälja pins?

 
Hej alla grymma bullhjälpare!
Världens bästa Paulina har fixat Bullhjälpen pins!!!
Hon har ringt till Sporrong som gör pins och dom har gett oss 2000 pins! TACK Paulina!!!!! Vi skulle bli jätte glada ifall du vill hjälpa oss att sälja alla de här pinsen (20 kronor styck) och ge alla pengarna till sosbarnbyn Bullerbyn. Vill man det så kan man mejla Paulina på [email protected]. Och skriv: ditt namn, din adress och hur många pins som du vill, kan, och orkar sälja! Så kommer hon att skicka dom till dig!
Hej då bullkramar från Milla!!