Möte med SOS Barnbyar


Hej jag har varit på SOS barnbyar med min familj! Där träffade jag Anna som var generalsekreterare, och Pauline som var kommunikasions ansvarig.

Där pratade vi om barnen i Afrika och vad SOS Barnbyar gör för att hjälpa till. De har fått Bullhjälpenpengar från Radio Hjälpen!!! Vi lärde oss jätte mycket vi lärde oss om Izabell som dom hittade jättesjuk i en håla och nu går i skolan och får varje dag... tillräckligt med mat och en snäll mamma! Vi lärde oss också att SOS barnbyar finns över nästan hela världen! Jag har lärt mig en läxa för livet och jag vet att det har min familj också! Vi gör skilnad för barnen i Afrika på riktigt!!

En väldigt glad milla!!

Barntoppmöte för Bullhjälpare!!

Hej alla bullhjälparbarn:
Biståndsministern Gunilla Carlsson och jag vill bjuda in alla bullhjälpare till ett ”Barntoppmöte” på Utrikesdepartementet (UD) lördag den 10 mars

11.00-14.00. Gunilla vill berätta om vad dom gjör för att hjälpa barnen i Afrika och lyssna på oss barn hur vi tror att vi kan göra världen bättre. Bra idéer kommer hon ta med till sina kompisar i regeringen! Maila till [email protected] ditt namn, din adress, hur gammal du är och varför du vill vara med, så skickar dom en inbjudan. Men skynda dig för det finns inte hur många platser som helst. Visst vill du också vara med och förändra världen!!!!

Det ska bli sååå kul :-)